home home Επικοινωνία Δημοσιεύσεις Νέα Βιογραφικό

Βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε λύσεις, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα της Ευρώπης.

11/4/2019

Τα ψέματα τέλειωσαν, επιτέλους ο Πύργος θα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη. Nα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα της Ευρώπης.

Δυστυχώς χάθηκαν ευκαιρίες και η αμέλεια των προηγουμένων δημοτικών αρχών μπορεί να χαρακτηριστεί «εγκληματική».
Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Όραμα Δημιουργίας του υποψηφίου δημάρχου Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλου. Πιστεύω πως ο Γιάννης Αργυρόπουλος είναι ένας εργατικός, φιλότιμος, φιλάνθρωπος με έντονο το αίσθημα της προσφοράς.

Ζητούμε τη θετική ψήφο των πολιτών. Βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε λύσεις, να δουλέψουμε σκληρά, ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας για να κάνουμε τον Πύργο μας την Πόλη που θέλουμε και ονειρευόμαστε.

Το όραμά μου είναι ο Πύργος να αποτελεί μια πόλη πρότυπο, καθαρή, ασφαλή, λειτουργική, φιλόξενη, εμπορική, με σύγχρονες υποδομές. Μια πόλη πράσινη και φιλική προς τα παιδιά μας. Μια πόλη που να σέβεται την καθημερινότητα των πολιτών της, τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, των ανθρώπων με αναπηρία και των επισκεπτών.

Η εμπειρία, οι γνώσεις και η εξειδίκευση σε ευρωπαϊκά προγράμματα, αποτελούν ένα δυνατό εργαλείο για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στη ρίζα το πρόβλημα της ανεργίας, των κοινωνικών ανισοτήτων και της φτωχοποίησης και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα της Ευρώπης. Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να κάνουν ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα για έναν νέο Δήμο που θα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους, θα αξιοποιήσει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας και θα δώσει προοπτικές ανάπτυξης στην πόλη και τα χωριά μας.

x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα. Συμφωνώ