home home Επικοινωνία Δημοσιεύσεις Νέα Βιογραφικό

Άρθρα

21/10/2020

Αν η πολιτεία μπορεί να ανυψώσει το έθνος

Αν και ο όρος Ρομά, δεν είναι ο πλέον ορθός για να χαρακτηρίσει μια κοινωνική ομάδα με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά και μειωμένο επίπεδο ένταξης στην Ελληνική κοινωνία, φαίνεται όμως δυστυχώς, να είναι ο επικρατέστερος, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τους Γηγενής Έλληνες Τσιγγάνους οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα, έχουν πολεμήσει για την Ελλάδα, έχουν χάσει τη ζωή τους για αυτήν την πατρίδα η οποία, με τόση αδιαφορία και κυνισμό διαχρονικά τους έχει αντιμετωπίσει, συγκρίνοντας τους με πληθυσμιακές ομάδες εισαγόμενες στη Χώρα μας, διαφορετικής κουλτούρας, ηθών και εθίμων, για τουλάχιστον μια εικοσαετία.
15/4/2019

Κοινωνικές δομές και υπηρεσίες για όλους τους πολίτες

Όλοι οι πολίτες, κάθε ηλικίας, τάξης, καταγωγής και προσωπικής κατάστασης έχουν το δικαίωμα να βρουν στον Δήμο, κοινωνικές δομές και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, που τους επιτρέπουν να έχουν καλή ποιότητα ζωής και να απολαμβάνουν το δικαιώματα της ιθαγένειας.
11/4/2019

Βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε λύσεις, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα της Ευρώπης.

Τα ψέματα τέλειωσαν, επιτέλους ο Πύργος θα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη. Nα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα της Ευρώπης.
x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα. Συμφωνώ